Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فنی و حرفه ای برادران دامغان گفت: ۲۰۰ مهارت‌آموز این مرکز از ابتدای امسال تاکنون در ۱۰ نشست مهارتی مجازی شرکت کردند.

مهدی زینتی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: امسال در مرکز فنی و حرفه ای برادران دامغان چهار نشست مهارتی آنلاین در حوزه اقتصاد دیجیتال، ۲ نشست در حوزه فناوری خودرو، ۲ نشست در حوزه ایمنی و بهداشت و ۲ نشست در حوزه تاسیسات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به مناسبت هفته ملی مهارت نیز نشست حوزه مهارت IT و دیجیتال با موضوع فاصله دانشگاه و بازار کار کامپیوتر، بهره گیری از مهارت در بازار کار IT و مقایسه آموزش‌های مهارتی در ایران و آلمان و همچنین نشست مهارتی آنلاین در حوزه اقتصاد دیجیتال با موضوع بررسی مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار کامپیوتر و ویژگی‌های یک برنامه نویس موفق برگزار شد.

زینتی اضافه کرد: در سال گذشته نیز ۱۵ وبینار تخصصی در حوزه های مختلف با شرکت ۳۰۰ نفر از برادران در دامغان برگزار و در پایان این نشست‌ها، برای افراد گواهی شرکت در نشست صادر شد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته دوره آموزشی تخصصی نمونه سازی سریع با هدف ارتقاء دانش مهارتی اصناف برای اولین بار در دامغان آغاز شد و امسال نیز ادامه پیدا کرد که از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۱۴۰۰، تعداد ۴۷۰ نفر در ۳۰ دوره مهارتی در ۱۰ کارگاه آموزشی از این خدمات استفاده کردند.

زینتی اظهار داشت: برنامه آموزشی این مرکز در حوزه مهارتی شامل برگزاری دوره های مهارتی سربازان وظیفه و دوره های آموزشی منجر به اشتغال است که این دوره‌ها با تعامل کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار و برای متقاضیان تسهیلات دریافت می‌شود.

رییس مرکز فنی و حرفه‌ای دامغان گفت: با توجه به شرایط کرونا و برگزاری کلاس ها به صورت مجازی، بیش از ۱۲۰ محتوای آموزشی به صورت پوستر و اینفوگرافی برای فرهنگ سازی مهارتی تولید شده است.

 سال گذشته در مرکز فنی و حرفه ای برادران دامغان، ۹۹۸ نفر در بخش دولتی و ۴۵۶ نفر زیر نظر ۲۰ آموزشگاه آزاد در بخش خصوصی، ۱۵۵ هزار و ۲۴۶ نفر ساعت آموزش‌های مهارتی فراگرفتند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مرکز فنی و حرفه ای نشست مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی